Đa dạng các hoạt động ngành Ngôn ngữ Anh (Diversity of English Language Faculty’s activities )


WORK WITH PAY 

Following the success of the first season, season 2 of WORK WITH PAY has kicked off. This is the opportunity for students who are enthusiastic about the English Language to try their best at Teaching, Translation-Interpretation, Content Writer and Public Speaking. Participants will be exposed to authentic jobs, create products and earn a decent wage. At the same time, they will also be instructed and supervised by experienced lecturers, which can help them connect people and build your network, as well as create a great CV. 

 Tiếp nối thành công của mùa 1, 𝐖𝐎𝐑𝐊 𝐖𝐈𝐓𝐇 𝐏𝐀𝐘 mùa 2 đã chính thức khởi động. Đây là cơ hội cho những sinh viên đam mê ngành Ngôn ngữ Anh được thử sức làm Giáo viên (Teaching), Dịch thuật (Translation-Interpretation), Sáng tạo nội dung (Content Writer) và Thuyết trình (Public Speaking). Các bạn sẽ được cọ xát với công việc, tạo ra sản phẩm và nhận lương xứng đáng. Đồng thời, các bạn cũng được đào tạo và hướng dẫn bởi các Giảng viên giàu kinh nghiệm, kết nối mở rộng các mối quan hệ và làm nên chiếc CV thật đẹp.


ART & CRAFT PRESENTATION CONTEST

After all of the amazing presentations by our competitors, along with the pictures and videos featuring the models, the final winners of the Art & Craft Presentation Contest were announced. In the Grand Finale, each group had 10 minutes to demonstrate their models and 05 minutes to answer from the judges. In addition, the atmosphere at the contest was even more thrilling with the activities of lucky drawing, interactive trivia quiz, or art performances by the talented students of FPT University.

 Trải qua những phần thi thuyết trình cực kì thú vị giữa các lớp cũng như các tác phẩm ảnh và video từ các bạn thí sinh, vòng chung kết của cuộc thi thuyết trình Art and Craft đã tìm ra người chiến thắng chung cuộc. Tại vòng chung kết, các nhóm được chọn sẽ có 10 phút để trình bày tác phẩm của mình và 5 phút để trả lời câu hỏi từ khán giả. Không những thế, không khí của vòng chung kết còn có các hoạt động hấp dẫn khác như bốc thăm trúng thưởng, đố vui tương tác hay biểu diễn văn nghệ từ các sinh viên tài năng của trường Đại học FPT.


ELYMPICS 

Elympics is a competition which assesses general knowledge of English skills, à la the renowned TV show The Road to Olympia in which both FPT University students and high-school one can participate. Questions in the show range from easier ones such as multiple choices, short answers, matching,... to more challenging ones such as problem solving, presentation and a debate in the final round. FPT University students and high-school ones will team up and compete against each other to bring about exciting matches.

 Một cuộc thi về kiến thức phổ thông tổng quát về các kỹ năng sử dụng tiếng Anh, tương tự như Đường Lên Đỉnh Olympia dành cho cả sinh viên Đại học FPT và học sinh THPT. Với các hình thức câu hỏi đa dạng, từ trắc nghiệm, trả lời ngắn, matching,... đến những câu hỏi dạng cao hơn như giải quyết tình huống, thuyết minh và vòng cuối sẽ là debate. Sinh viên Đại học FPT và học sinh THPT sẽ tạo thành các nhóm và thi đấu giữa các nhóm với nhau, tạo nên những màn tranh tài thú vị/.

NHÀN - LOAN - NHÂN

 

Tin tức Liên quan